46.lv
Svētdiena, 2024. g. 12. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Ina, Ināra, Inārs, Valija/ Артем, Богдан
lat.46.lv/ru/ » AKTUĀLAS ZIŅAS

Bartaševičs vēl cer uz VRAA žēlsirdību "Zeimuļs" būvdarbu pārkāpumu lietā (video)

Фото: Video fragments
Piektdien,  30. oktobrī Rēzeknes pilsētas domē norisinājās preses konference, kur Rēzeknes pilsētas domes priekšēdētājs Aleksandrs Bartaševičs izklāstīja pilsētas aktualitātes, kā arī atbildēja uz žurnālistu uzdotajiem jautājumiem. 
Rēzeknes pilsētas domes priekšēdētājs uzsvēra, ka joprojām notiek komunikācija ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru (VRAA), kā arī tiek gatavots kārtējais ekspertu slēdziens, lai Rēzeknes pilsēta varētu saņemt finansējumu no Eiropas struktūrfondiem pilnā apmērā. 

Jau vēstījām, ka īstenojot Austrumlatvijas Radošo pakalpojumu centra “Zeimuļs” projektu, Rēzeknes pašvaldība pieļāvusi kļūdas, kas pilsētai izmaksās vairāk nekā divus miljonus eiro. Tā ir summa, kas Rēzeknei par šo projektu, iespējams, netiks atlīdzināta no Eiropas fondiem. Galvenais iemesls – uzraugi secinājuši, ka nav ievēroti godīgas konkurences principi iepirkumā.
 
Ja Rēzekne pilsētas domes iesniegtie skaidrojumi būs pamatoti, pieņemtais VRAA lēmums var tikt grozīts, samazinot piemērotās finanšu korekcijas apmēru.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"